Nyheder og arrangementer

f           

Frederiksberg Senior Motion

MOTION, GLÆDE, FÆLLESSKAB

Nyheder og Arrangementer

Ingen træning i uge 7 grundet vinterferie


22. Januar 2020


Frederiksberghallerne har lukket i uge 7 grundet vinterferie, og der vil således IKKE være træning tirsdag den 11. februar og torsdag den 13. februar. Vi er dog stærkt tilbage i uge 8, hvor vi tænker, at alle er vel-restitueret og klar til at give den gas :-). Fællesfrokost tirsdag den 10. marts kl. 12.30

22. Januar 2020


Vi elsker vores fælles frokoster, hvor vi får hygget, snakket, grint og sunget over noget godt smørrebrød. Det fornemmer vi, at I heldigvis også gør. Så derfor har vi planlagt endnu en af slagsen tirsdag den 10. marts kl. 12.30. Tilmelding foregår helt som I plejer i caféen.
Godt Nytår 

22. januar 2020


Vi håber, at I alle havde en skøn og afslappende juleferie, og at I alle kom festligt og sikkert ind i 2020. Det er dejligt at se, at så mange af jer har fornyet jeres medlemskab her i forårs-sæsonen også.


Og så har vi også fået en god håndfuld nye medlemmer. Et stort velkommen til jer. Vi håber, at I føler jeg godt taget i mod, og er ved at falde godt til i foreningen. Vi prøver i hvert fald at gøre vores til, at der er godt humør og glade miner over hele linjen. 


Og med det i mente ønsker bestyrelsen alle et fantastisk 2020 med gode træninger, masser af smil og vel rigeligt af hyggelige sociale arrangementer.   

Generalforsamling den 18. februar kl. 12.30


22. Januar 2020


Frederiksberg Senior Motion afholder generalforsamling tirsdag den 18. februar kl. 12.30 i mødelokale 4 i Frederiksberghallerne. Materialet, dagsorden, regnskab og formandens beretning kan hentes her: Det vil også være muligt at få kopier (fra mappen i caféen, hvor nyhedsbreve også kan hentes!). 
Vi håber, at I alle vil bakke op om foreningen og deltage på mødet. 


- Dagsorden
- Årsberetning 2019

- Regnskab 2019

- Budget 2020
Spring for Livet dagen i Frederiksberghallerne den 27. februar

22. Januar 2020


Spring for Livet dagen FRB afholdes i år i Frederiksberghallerne den 27. februar kl. 9.30-14.30. 

Spring for Livet dagen er en Motionsdag for alle over 60 år, og sidste år var det en kæmpe succes. Kom og få: 
- Gratis morgenmad 
- Gratis frokost 🍲
- Gratis mulepose fyldt med gode tilbud 🎁
- Syng med Arne Lundemann og søn🎤
- Masser af gratis, ældrevenlige aktiviteter præsenteret af foreninger fra Frederiksberg og omegn😅

 Læs mere her: Spring for Livets Facebook-begivenhed, som du finder her: https://www.facebook.com/events/725350171279393/ eller her  www.springforlivet.dgi.dk


Cirkeltræning er et HIT

22. januar 2020


Vi har efter juleferien testet cirkeltræning af, og det er blevet meget populært. Der er mange på holdet, og vi er derfor blevet enige om, at vi fortsætter med at have det på programmet indtil videre. Så glæd jer til meget mere træning ude på "stationerne". 


Og husk, hvis man går og tænker, at "det kunne nu være fedt, hvis det også var muligt at...." Så opfordrer vi kraftigt til, at man siger det højt. Og hvis der så er en bredere stemning for det, så vil vi prøve og se, om det ikke muligt :-)

Interview med Formanden


27.  september


Frederiksberg Senior Motion's dedikerede formand Birthe Nilsson blev interviewet i forbindelse med afvikling af ældremotionsdagen i Lindevangsparken i september. Se interviewet her (27 min og 32 sekunder inden i videoen).

Om Frederiksberg Senior Motion


Frederiksberg Senior Motion er en forening med idræt og motion i dagtimerne for voksne i alderen 60+. 


Alle kan være med, og vi vægter det sociale samvær højt

Kontakt os


Frederiksberg Senior Motion
Frederiksberghallerne
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederikberg


Formand Birthe Nilsson

Tlf.  30 28 97 37

E-mail  info@frb-seniormotion.dk

Copyright @ All rights reserved

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies.

Godkend