Kontakt

MOTION, GLÆDE, FÆLLESSKAB

HAR DU SPØRGSMÅL?


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi bestræber os på at svare dig så hurtigt som muligt.


Du kan benytte dig af formularen her til højre. Så bliver din besked sendt direkte til vores mailboks. 


Nedenfor har vi også forsøgt at besvare de mest almindelige spørgsmål, vi får. Måske du kan finde svar her. 


Skal man tilmelde sig holdet inden man kommer?

Nej. Når først du er medlem, så dukker du bare op til de timer, som du har lyst til. Så på den måde er vi meget fleksible. Man ved jo aldrig lige med dagsformen og om andre ting i kalenderen lige pludselig kommer i vejen :-)


Kan man prøve gratis?

Ja, det kan man bestemt. Man er velkommen til at prøve det af i en uges tid inden man melder sig ind. Helt uden beregning. Bare send os en besked om, at du ønsker at prøve et eller flere hold, og hvilke dato.  


Skal dem der vil prøve en gratis time også melde sig til holdet?

Nej, men for god orden skyld, håber vi, at man lige sender en mail til os og giver besked. Evt. via formularen her på siden. 


Hvordan melder man sig ind?
Det gør man ved at skrive en mail til vores forening, igen brug evt. formularen her, og så skal man overføre penge for kontingentet til vores konto. Hvad der skal stå i mailen og vores konto nr. finder du information om her på siden under medlemsskab


Hvad hvis man gerne vil prøve en idrætsgren, der ikke er på skemaet?
Så kan man altid foreslå det til bestyrelsen. Det er medlemmerne i foreningen, der sammen bestemmer, hvilke idrætsgrene, der skal være på programmet.


Hvad hvis jeg aldrig har prøvet fx. boldspil før. Kan jeg så være med?

JA er det helt klare svar. Alle hold er tilrettelagt så ALLE kan være med uagtet om man har prøvet det før eller det er for første gang. Ingen er for gode og ingen er for dårlige til noget i vores forening. For os handler det bare om at være med og have det sjovt. 


Kan jeg være med til at bestemme, hvad vi skal lave på holdet?

Instruktørerne er altid åbne for forslag, så hvis du har nogle idéer, hører de dem meget gerne. Men i sidste ende er det dem, som tilrettelægger undervisningen. 


Skal man bo på Frederiksberg for at være medlem?

NEJ er det klare svar. Alle som har lyst, kan være med. Også selv om man bor i Rødover, Valby, Søborg eller en hvilken som helst anden kommune. Mange af vores medlemmer bor ikke på Frederiksberg. 


Er der rene mande/kvinde hold eller er det blandet?

Alle vores hold er blandet med mænd og damer. Det synes vi giver den bedste dynamik og flere smil på læben og gode grin.


Er der mulighed for bad/omklædning?
Ja, der er omklædningsrum med mulighed for at bade. 

Kan man lade sine ting stå i omklædningsrummet?
Ja, det kan man godt. Men omklædningsrummene er ikke aflåst. 

 
 
 
 
 

GALLERI